Enkel og rimelig produksjons- og arkivløsning med inkludert lagringsplass

PressIT tilbyr en webbasert løsning som dekker hele produksjonsgangen i aviser og magasiner: Produksjon, arkivering og sikker lagring i en komplett leid løsning med lave månedlige kostnader!
  • Webløsning for organisering av bilder, annonser og artikkeltekst i produksjon.
  • Plugin for InDesign og Photoshop for søk og innsetting av bilder, annonser og tekst.
  • Enkel og brukervennlig arkivering av bilder, annonser, tekst og ferdige avissider i PDF.
all-in-one-solutionw400
Brukervennlig Produksjon

Webløsningen fra MediaFiler har oversiktlige sider for bilder, annonser og artikler og tilbyr enkel opplasting av bilder og dokumenter via dra & slipp vindu. Søk i eller på tvers av mapper kan begrenses med innhold i felt. Både søk og visning av treffsider og bilder er lynraskt. Webløsningen har også enkel bearbeiding av metadata, albumfunksjon og enkel nedlasting av en eller flere bilder.

Plugin for InDesign og Photoshop

Løsningen leveres med en plugin for InDesign og Photoshop som kan installeres på alle arbeidsstasjoner. Denne gir tilgang til alt materiale i arkivet direkte i programmene man arbeider i. Pluginen gir oversikt over arkivet og man kan søke og sette inn bilder, annonser og artikkeltekst med ett klikk.

demoavisen_plugin

Enkel og sikker Arkivering

Arkivering av materiale fra produksjonsmapper til arkivet er enkelt: velg elementene som skal arkiveres og send til arkivet. Ferdige avvissider i PDF kan lastes opp til arkivet ved dra & slipp. Arkivet kan tilpasses med f.eks. ønskede mapper, navigasjon via metadatastruktur, spesifiserte søkefelt m.m.

MediaFiler med lagringsplass er skalerbar og man betaler bare for den lagringsplassen man trenger. Våre leide arkivløsninger ligger på sikre servere, der drift og sikkerhetskopiering blir tatt hånd om som en del av avtalen.

Funksjonalitet og tilpasning

Systemet kan tilpasses med logo og fargetema for å passe avisens profil. Systemet settes opp med de mappene og navigasjonsvalgene som ønskes, samt tilpasses med ønsket funksjonalitet og brukerprofiler. Alt i fra et lukket arkiv med mye funksjonalitet til enkle åpne arkiver med bestillingsfunksjon, eller en kombinasjon, er mulig.

LINE6

Besøk vårt demosystem “Demoavisen”!
Dette demosystemet er satt opp spesielt med tanke på produksjonsgangen i aviser og magasiner – med egne mapper for bilder og annonser  i produksjon, og arkivert materiale. Kontakt oss gjerne for demo brukertilgang eller demonstrasjon.

logomfppMer informasjon om MediaFiler og mulighetene med systemet finner du her…
Kontakt oss også gjerne for mer informasjon!